Dakconstructie Kleine Amer


#KVDhoutbouw #MarthaBouwteam #KleineAmer

In de visie van Kristof Van Dun Houtbouw is daktimmerwerk meer dan een constructieve noodzaak; het is een kans om esthetisch onderscheid te maken. Ons meest recente project illustreert deze filosofie perfect: een dak uitgevoerd in gelamelleerd hout, verrijkt met een zichtbeplating in 3-laagse plaat. Dit ontwerp breekt met de standaard en verheft het daktimmerwerk tot een waar kunstwerk.

Door te kiezen voor gelamelleerd hout, benutten we de kracht en flexibiliteit van dit materiaal voor het creëren van gestroomlijnde, elegante dakconstructies. De toevoeging van zichtbeplating in 3-laagse plaat verhoogt niet alleen de duurzaamheid, maar voegt ook een visueel aantrekkelijke afwerking toe die de natuurlijke charme van het hout benadrukt.

Ons doel bij Kristof Van Dun Houtbouw is om te laten zien dat daktimmerwerk een unieke kans biedt voor creatieve expressie en vakmanschap. Elk project is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, waarbij we elk dak behandelen als een potentiëel meesterwerk.

 

Neem contact op met K-V-D Houtbouw voor betrouwbare kwaliteitswoningbouw | Kristof Van Dun BVBA

Neem contact op met K-V-D Houtbouw, een familiebedrijf dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit. Werk samen met ons team en uw architect om een betrouwbaar plan te creëren voor de bouw van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw woning bestand is tegen de elementen en bieden sleutel-op-de-deur oplossingen met betrouwbare partners. Begin vandaag nog aan uw reis naar uw droomhuis.

Ook interessant voor u

In de kijker

Kwaliteit-Veelzijdig-Duurzaam

Een vraag over uw verbouwing? Een nieuwe woning in houtskeletbouw vervaardigen? Een offerte voor uw dakrenovatie? Van uw huis een ecologisch mogelijke thuis maken? Wat u ook wilt, wij bekijken met plezier hoe wij u kunnen verder helpen.

Contacteer ons