Organisch Wonen in CLT: Duurzaam en Uniek


Als het eens een andere vorm dan rechthoekig mag zijn…

Bij KVD Houtbouw gaan we verder dan de standaard. In Balen hebben we samen met de gerenommeerde #StevenDalving een unieke woning opgezet. Niet zomaar een rechthoek, nee, deze woning is ontworpen met feng shui en integratie met de omgeving als uitgangspunten.

Maximale verbinding, ultieme harmonie. Een thuis waar niet alleen de materialen, maar ook de energie duurzaam is. We vinden het belangrijk dat de connectie tussen jou en de plek waar je woont het beste tot zijn recht komt. En dat is nu precies wat deze bijzondere constructie doet.

Ontdek hoe KVD Houtbouw elk project, of het nu CLT woningbouw, houtskeletbouw of een interieurwerk is; tot een uniek ontwerp maakt.

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand. Als het eens een andere vorm dan rechthoekig mag zijn… Waarom zou je je dan nog beperken?

🏡 Neem een kijkje op www.kvdhoutbouw.be en laat je inspireren door onze projecten die verder gaan dan vier muren en een dak.

KVD Houtbouw, Jouw partner in duurzaam wonen en tijdloos interieur.

 

Neem contact op met K-V-D Houtbouw voor betrouwbare kwaliteitswoningbouw | Kristof Van Dun BVBA

Neem contact op met K-V-D Houtbouw, een familiebedrijf dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit. Werk samen met ons team en uw architect om een betrouwbaar plan te creëren voor de bouw van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw woning bestand is tegen de elementen en bieden sleutel-op-de-deur oplossingen met betrouwbare partners. Begin vandaag nog aan uw reis naar uw droomhuis.

Ook interessant voor u

In de kijker

Kwaliteit-Veelzijdig-Duurzaam

Een vraag over uw verbouwing? Een nieuwe woning in houtskeletbouw vervaardigen? Een offerte voor uw dakrenovatie? Van uw huis een ecologisch mogelijke thuis maken? Wat u ook wilt, wij bekijken met plezier hoe wij u kunnen verder helpen.

Contacteer ons